Oraganisatie-advisering | Praktijk Eduard Voogt | praktijk voor lichaamswerk & Geestelijke ontwikkeling , organisatie-advisering | Hoorn - NoordhollandNaast het werk in mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als Free Lance trainer / adviseur. Sinds 1996 heb ik als zodanig werkzaamheden verricht bij overheid en bedrijfsleven. Ik heb daardoor alle mogelijke vormen van communicatietraining in mijn pakket. Tevens ben ik actief betrokken geweest bij het proces van verandermanagement bij een aantal internationale bedrijven en heb ik directie en middelmanagement mogen begeleiden tijdens dat proces.

Ik heb meegewerkt aan het samenstellen van Missie en Visie voor diverse bedrijven. Mijn specialisme ligt met name in het begeleiden van veranderingsprocessen, teambuilding en situationeel leidinggeven.

Tegenwoordig ben ik veelal bezig met het persoonlijk coachen van kleine ondernemingen en startende zelfstandigen. De nadruk ligt in deze tijd op het kunnen blijven functioneren in een moeilijke markt waarbij de werkdruk te hoog kan worden.

 

Een aantal grote ondernemingen waarvoor ik gewerkt heb:

Ik geef trainingen in het Nederlands, het Engels en Duits en heb een licentie voor de LIFO® methodiek.