Taal

  Zoeken

  Het dagelijkse leven als inwijdingsweg - Hans ten Dam.   

  het dagelijkse leven als inwijdingsweg Hans ten Dam | Praktijk Eduard Voogt | praktijk voor lichaamswerk & Geestelijke ontwikkeling , organisatie-advisering | Hoorn - Noordholland 

  Levenskunst, wijding en en inwijding zijn de drie klassieke wegen tot levensveredeling. Over wijding gaat dit boek nauwelijks, over levenskunst en inwijding des te meer.
  Het begint met levenskunst. Het tweede hoofdstuk ontleedt een paar pseudo-geestelijke eenzijdigheden zoals 'onthechting' die opgeld doen. De volgende hoofdstukken vergelijken occulte interesse en mystieke neigingen, analyseren de functies - en beperkingen - van orakels, en belichten het begrip inwijding.
  In het laatste hoofdstuk komt het geestelijke en het gewone samen. Spiritualiteit niet als iets dat we zoeken of vinden, maar als iets waar velen van ons tegenop lopen.Nog korter, nog losser, volgen een aantal gedachten over dezelfde onderwerpen. Voor wie graag zelf kauwt.

  Zinnebeeld en Zinnezin

  Kaartspelen voor therapeuten. Kunnen gebruikt worden als een zg. orakelbrug voor een sessie. Helpen om te focussen op een onderwerp voor een sessie of voor een inventarisatie van wat iemand op dit moment van zijn leven bezig houdt.

   Dit boek is te bestellen bij o.a een van de onderstaande webshops:
   bol | links via Eduard Voogt